PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ISI CAUTA DREPTATEA

ISI CAUTA DREPTATEA

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Un targovistean vrea sa dea in judecata un centru de colectare, pentru ca l-a lasat fara tichetul Rabla. Barbatul ii acuza pe reprezentantii centrului ca au distribuit voucherele primite de la Agentia Fondului pentru Mediu celor care au avut relatii sau au dat spaga. A mers si la politie, unde a vrut sa depuna o plangere impotriva patronului centrului, care spune el, l-a lasat fara posibilitatea de a-si cumpara o masina noua.

Targovisteanul se plange ca reprezentantii centrului de colectare l-au inselat. L-au pus sa se inscrie pe o lista si i-au promis ca il vor contacta telefonic cand vor primi tichetele. Desi figura pe lista la numarul 37, barbatul nu a mai apucat un voucher, in condiitiile in care centrul a primit peste 220 de tichete Rabla. Suparat, a inceput sa bata drumurile pe la institutiile targovistene. A mers si la politie, pentru a depune o reclamatie impotriva patronului centrului de colectare. Oamenii legii i-au spus insa ca nu este in competenta lor si l-au trimis la Protectia Consumatorilor.

Targovisteanul ii acuza pe reprezentantii centrului ca au dat tichete Rabla numai celor care au avut pile sau au dat spaga.

Acum barbatul este hotarat sa isi caute singur dreptatea. Vrea sa dea in judecata centrul de colectare. Cat despre programul Rabla, nu vrea sa mai auda de el, pentru ca spune ca le-a fost de folos numai bisnitarilor si centrelor de colectare, care au scos bani frumosi cu aceste tichete.

ECHIPA: Madalina Zabava / Radu Constantinescu

http://youtu.be/rGM8D-X4DnM

 

stiri Dambovita, stiri Targoviste, Rabla, acuzatii, plangere, politie, centru de colectare, judecata

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe