PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » AVOCATI PENTRU O ZI

AVOCATI PENTRU O ZI

de Andrei Oprescu
17 vizualizări

Pentru cateva ore studentii de la Facultatea de Drept din Targoviste au devenit avocati, judecatori si magistrati profesionisti. Amfiteatrul  „Traian Ionaşcu” s-a transformat in sala de judecata, iar tinerii au intrat cu seriozitate in pielea personajelor interpretate. Studentii din anul III au simulat primul proces in cazul unei infractiuni de tentativa de omor.

A devenit o traditie ca inainte sa plece in vacanta de vara studentii la Drept din anii terminali ai Universitatii Valahia sa treaca prin emotiile primului proces din viata lor. De data aceasta a venit randul celor din anul III sa judece cazul a doi inculpati trimisi in judecata pentru infractiunea de tentativa de omor.

Procesele experimentale ii ajuta pe studenti, le da incredere, iar atunci cand ajung in adevarata sala de ajudecata aceasta nu li se mai pare straina, a declarat Livia Mocanu, decanul Facultatii de Drept.

 

Echipa: Corina Slămnoiu/ Răducu Rădoi

http://youtu.be/Kf3MExBSTg8

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe