PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ISI CAUTA SOTIA DE DOI ANI

ISI CAUTA SOTIA DE DOI ANI

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

Un batran orb din Targoviste traieste de doi ani de zile cu teama ca va muri, fara sa stie ce s-a intamplat cu sotia lui. Barbatul are 88 de ani si nu isi mai doreste nimic altceva de la viata decat sa ii fie adusa acasa femeia cu care a trait si pe care o iubeste de peste 60 de ani. Batranul sustine ca fiii lui au luat-o si au internat-o la un azil din Bucuresti. Copiii nu vor sa ii spuna nimic despre ea, daca este bine sau daca mai este in viata. De un an, nici macar nu ii mai raspund la telefon. Totul a pornit de la bani, este convins batranul.

Constantin Stanescu are 88 de ani si locuieste singur intr-un apartament din Targoviste. Abia reuseste sa se descurce, pentru ca de sapte ani si-a pierdut complet vederea. Din cand in cand, o femeie vine sa ii gateasca. Batranul ii da 500 de lei pe luna. Viata lui ar fi fost mai usoara, daca ar fi avut-o alaturi pe sotia lui, se plange targovisteanul. El povesteste ca in decembrie 2011, sotia lui, in varsta de 83 de ani, a alunecat in casa, iar baiatul lor, a luat-o si a dus-o la spital. Atunci a fost ultima data cand a vazut-o.

Batranul spune ca si-a intrebat neincetat copiii despre sotia lui. Intr-un final, acestia i-ar fi spus ca au internat-o intr-un azil din Bucuresti, pentru ca s-ar fi imbolnavit grav. Si-a implorat copiii sa ii aduca sotia acasa, dar in zadar. Batranul sustine ca de un an nici macar nu ii mai raspund la telefon, iar el trebuie sa se descurce singur, desi este orb. Ii dau lacrimile cand se gandeste ce soarta o fi avut sotia lui. Se plange ca nici macar nu stie daca mai este in viata. Au internat-o, pentru ca a ramane cu banii pe care ea ii investise la o intreprindere, sustine targovisteanul.

A cerut si ajutorul politiei. Oamenii legii au facut cercetari, dar spun ca nu il pot ajuta. Sotia lui se afla intr-o azil din Bucuresti, cu acordul copiilor. Batranul este disperat. Vrea sa o caute singur, insa are 88 de ani si este orb. Cu ajutorul femeii care vine sa ii faca mancare si curatenie, a inceput sa sune la clinicile si fundatiile din capitala. Nimeni nu ii spune insa unde se afla batrana. Copiii batranului nu au putut fi contactati. Targosviteanul se teme acum ca va muri, fara sa stie ce s-a intamplat cu sotia lui.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

http://www.youtube.com/watch?v=IwbPckn5Tac

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe