PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎȘI CER BANII DE UN AN! – VIDEO

ÎȘI CER BANII DE UN AN! – VIDEO

de admin
3 vizualizări

60 de fosti metalurgisti au venit sa isi ceara drepturile la Combinatul de Oteluri Speciale din Targoviste, chiar in ziua in care s-a implinit un an de cand au fost dati afara. De un an asteapta sa isi primeasca salariile compensatorii, dar in zadar. Oamenii sunt disperati. Multi dintre ei nu mai primesc somaj si nu au reusit nici sa se angajeze. Salariile compensatorii i-ar fi ajutat sa supravietuiasca macar cateva luni. Din pacate, astazi nu au rezolvat nimic. Au fost tinuti trei ore la poarta Combinatului si nimeni nu a iesit sa stea de vorba cu ei, nici macar liderii de sindicat. Luni, fostii metalurgisti sunt hotarati sa picheteze din nou Combinatul de Oteluri Speciale.
Acest barbat a lucrat zeci de ani la Combinatul de Oteluri Speciale din Targoviste si in urma cu un an a fost dat afara. Nu a reusit sa se angajeze, iar somajul se termina in scurt timp. Este disperat ca nu primeste salariul compensatoriu. Barbatul spune ca este ultima oara cand isi mai cere drepturile in mod pasnic.
60 de fosti angajati au venit sa isi ceara drepturile, la Combinatul unde au lucrat zeci de ani si de unde au plecat aproape cu mainile goale. Cei mai multi sunt intr-o situatie disperata. Nu au varsta de pensionare, dar nici nu prezinta mare interes pentru angajatori, fiind trecuti de varsta de 45 de ani. Oamenii spun ca sunt condamnati la saracie.
Fostii metalurgisti au vrut sa ceara explicatii conducerii Combinatului de Oteluri Speciale. Au fost tinuti insa patru ore la poarta unitatii si nimeni nu a iesit sa stea de vorba cu ei.
Oamenii spun ca este ultima ora cand isi cer drepturile in mod pasnic.
Luni, la ora 9.00, fostii angajati vor picheta din nou Combinatul de Oteluri Speciale din Targoviste.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe