PRIMA PAGINĂ » ISTERIA „RABLA” REVINE!

ISTERIA „RABLA” REVINE!

de admin
7 vizualizări

A inceput programul Rabla 2013, au inceput si problemele! Desi nici macar nu s-a incheiat perioada de inscriere pentru centrele de colectare, targovistenii vor deja sa obtina vouchere. Unii bat drumul pe la centre, altii si-au lasat deja rablele la coada. Isteria este cauzata de numarul mic al tichetelor din acest an, dar cu o valoare mai mare, de 6.500 de lei. Targovistenii care vor sa scape de rable se tem ca tichtele se vor da pe sub mana la centrele de colectare.

Rablele si-au facut deja aparitia in fata centrelor de colectare. Cei care nu au mai avut loc in fata centrului, si-au lasat autoturismul peste drum, sperand ca in acest mod vor reusi sa prinda un voucher. Isteria tichetelor a inceput deja in Dambovita. In Targoviste, proprietarii de rable bat drumul pe la centre, pentru a se inscrie. Numai ca oficial, reprezentantii centrelor de colectare nu au voie sa primeasca astfel de cereri, pentru ca nici macar nu au primit aviz de la Administratia Fondului pentru Mediu. Targovistenii se tem insa voucher-ele vor fi date pe sub mana.

In Dambovita, numarul tichetelor va fi mai mic. Suntem pe locul 21 pe tara la capitolul rable, respectiv 65.200 de masini mai vechi de 10 ani. Reprezentantii centrelor de colectare spun ca pentru inceput, nu cred ca vor primi mai mult de 15 tichete. Unii au si renuntat sa se mai inscrie in program in acest an. Este si cazul celui mai mare centru de colectare din Targoviste. Cert este ca va fi o adevarata aventura pentru damboviteni sa prinda un tichet. Ar vrea sa il obtina in mod corect, insa sunt convinsi ca voucherele se vor da pe pile sau pe spaga.

Pe internet, piata neagra a tichetelor Rabla ia amploare de la o zi la alta. Sunt sute de anunturi si din Targoviste. Un tichet se vinde pe net cu 3000 sau 3500 de lei, in timp ce valoarea lui, la achizitionarea unei masini noi este de 6500 de lei. Cei care dau banii pe tichete care nici macar nu exista in acest moment, se pot trezi si fara masina si fara bani, pentru ca probabilitatea sa nu prinda un voucher Rabla in acest an este mare.

ECHIPA: Madalina Zabava / Madalin Anca

[embedplusvideo height=”393″ width=”650″ standard=”http://www.youtube.com/v/dz4M_ZVrxVM?fs=1″ vars=”ytid=dz4M_ZVrxVM&width=650&height=393&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep9075″ /]

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe