PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ISTERIA SMS-URILOR ELECTORALE – VIDEO

ISTERIA SMS-URILOR ELECTORALE – VIDEO

de admin
6 vizualizări

Campania electorala prin telefon i-a bagat in sperieti pe multi alegatori. In ziua anterioara alegerilor, oamenii au primit mesaje sau chiar apeluri, prin care erau indemnati sa voteze candidatii unei anumite formatiuni politice. Sms-urile i-au bagat in speriati pe unii alegatori. Oamenii se intreaba de unde au facut rost acestia de numerele lor de telefon si sunt revoltati ca un lucru personal ajunge sa fie divulgat atat de usor.
Acest barbat din Titu este doar unul dintre numerosii alegatori care au primit un sms pe telefon mobil sau chiar un apel, prin care erau indemnati sa mearga la vot pe 25 mai si sa aleaga un anumit candidat. Cel putin in cazul barbatului din Titu, mesajul nu a avut efectul scontat. El sustine ca nu este membru de partid si s-a aratat revoltat ca numarul sau de telefon a ajuns la reprezentantii unei formatiuni politice.
Barbatul a incercat sa ceara explicatii expeditorului mesajului, dar fara rezultat.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

https://www.youtube.com/watch?v=lxxRfgTPpY0

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe