PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ISTERIA VINE LA…PLIC! – VIDEO

ISTERIA VINE LA…PLIC! – VIDEO

de admin
12 vizualizări

Un plic primit de la Primarie a creat o adevarata isterie in randul targovistenilor. Pe hartia pe care au gasit-o in casuta postala, scria negru pe alb taxa de habitat anuala pe care o au de achitat. Oamenii au crezut ca sunt obligati sa plateasca, o data cu impozitul pe casa sau masina, si taxa pentru gunoi, pe un an intreg. Mai mult, cei mai multi dintre ei platesc taxa de habitat pe factura de curent electric, asa ca nemultumirea si confuzia au fost si mai mare. Oamenii s-au lamurit despre ce este vorba, abia cand au ajuns la ghiseele Serviciului de Taxe si Impozite Targoviste.

Pensionarii se plang ca abia mai reusesc sa plateasca birurile. Dupa ce au primit instiintarea de la Primarie, au luat cu asalt ghiseele Serviciului taxe si Impozite. In documentul pe care l-au gasit in casuta postala era trecuta suma pe care o au de platit pentru casa si masina, dar si taxa de habitat pe un an intreg. Oamenii s-au speriat si au venit intr-un suflet la ghiseu, sa intrebe daca sunt obligati sa plateasca si acesti bani.

Abia dupa ce au ajuns la ghiseu, oamenii s-au lamurit. Nu sunt obligati sa achite taxa de habitat anuala, cand isi platesc impozitele locale. O pot achita, lunar, odata cu factura la energie electrica. Reprezentantii Serviciului de Taxe si Impozite spun ca toata confuzia s-a creat pentru ca oamenii nu au citit documentul si pe verso.

Cei care totusi vor sa achite taxa de habitat pe 2014, intr-o singura transa, beneficiaza de o reducere.

Tot de reducere beneficiaza si targovistenii care isi achita taxele si impozitele pana pe 31 martie.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe