PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » VIOLATA DE PROPRIUL BUNIC – VIDEO

VIOLATA DE PROPRIUL BUNIC – VIDEO

de Andrei Oprescu
97 vizualizări

O alta tragedie a avut loc tot in Ploiesti. O fetita de 13 ani din Ploiesti a trecut prin clipe de groaza dupa ce bunicul vitreg i-a distrus copilaria si a violat-o,in repetate randuri. Familia n-a banuit nimic.Copila nu a mai rezistat si a povestit bunicii calvarul prin care trecea inca din vara anului trecut.Bbarbatul este pe mainile politiei.

Povestea de groaza a copilei a inceput in iunie anul trecut. Prima data bunicul a violat-o cand au mers la pescuit. Barbatul ar fi avut un comportament violent cu nepoata lui. De frica, fetita nu a scos o vorba.

Fetita este eleva in clasa a 7-a si locuieste in aceeasi casa cu bunicii si mama. Nimeni nu a sesizat schimbari in comporatmantul fetitei, desi in sufletul se dadea o lupta crancena.

Rudele fetitei spun ca nimeni nu s-a asteptat ca bunicul sa o violeze pe micuta, o situatie care i-a socat pe toti.

Imediat politia a deschis o ancheta iar protectia copilului a luat fata si a internat-o intr-un centru unde va fi consiliata psihologic, loc unde va ramane pina la clarificarea situatiei.

Bunicul fetei este cercetat acum pentur viol in stare de libertate. Daca va fi gasit vinovat, va sta ani grei dupa gratii.

 

 

ECHIPA: Mihai Eremia/Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe