PRIMA PAGINĂ » SPORT » IUGULESCU RENUNȚĂ

IUGULESCU RENUNȚĂ

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

CSM Targoviste va ramane fara presedintele executiv Ciprian Iugulescu. Dupa opt ani in fruntea celui mai bogat club din Dambovita, Iugulescu si-a anuntat apropiatii si superiorii de la Primarie ca vrea sa demisioneze.

CSM Târgoviște ar putea avea, în curând, un nou președinte executiv. Ciprian Iugulescu și-ar fi anunțat intenția să renunțe la funcția de conducere după o perioadă de opt ani petrecută în fruntea celui mai bine finanțat club din Târgoviște. In week-end, Iugulescu a avut o întâlnire cu primarul Cristian Stan, la finalul căreia i-ar fi transmis că dorește să demisioneze.

Sunt plecat din țară, nu pot să comentez nimic acum. Vorbim spre sfârșitul săptămânii, când mă întorc”, a transmis Iugulescu, despre care s-a spus – și nu de puține ori – că ar fi semnat pentru deciziile luate de alții. Iugulescu a ocupat funcția prin concurs, în vara anului 2008, iar demisia pare cea mai la îndemână formă prin care se poate despărți de CS Municipal. Subiectul este unul sensibil și de urmărit, câtă vreme bugetul clubului CSM Târgoviște a fost, în primele cinci ale anului 2016, de peste 60 de miliarde de lei vechi. Daca demisia lui Iugulescu va deveni oficiala, clubul va fi prezidat pana la un nou concurs de Adrian Patrascu, fiul unui consilier local PSD din mandatul trecut, acum vicepresedinte al gruparii targovistene.

Reporter: IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe