PRIMA PAGINĂ » Arges » JAF CA-N FILME

JAF CA-N FILME

de Andrei Oprescu
21 vizualizări

Jaf ca-n filme într-o localitate din județul Argeș! Primarul comunei Cocu susține că autori necunoscuți au furat seiful instituției, in care erau aproxiamtiv 2500 de lei. Edilul spune ca jaful ar fi fost dat în același timp în care o casa ardea în localitate. Acesta susține că focul ar fi fost pus chiar de hoți ca să distragă atentia autorităților. Furtul a avut loc în noaptea de 1 spre 2 iunie, la primăria Cocu, din judetul Arges,când a fost sustrasă casa de bani a instituției, un seif din fier, greu de 150 de kilograme. In el fuseseră depuși cu o zi înainte aproximativ 20000 de lei, dar mare parte din suma a ajuns la trezorerie, așa că în casa de bani în momentul furtului erau doar 2500 de lei.

In acest caz a fost întocmit dosar pentru furt calificat. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Argeș continuă cercetările în acest caz, urmând a stabili dacă cele doua incidente au vreo legatură între ele.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe