PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » JAFURI LA MINUT – VIDEO

JAFURI LA MINUT – VIDEO

de admin
14 vizualizări

Dadeau spargeri in locuinte sau magazine in timp record. Insa nu au fost suficient de rapizi si pentru anchetatori. Membrii unei retele din s-au trezit cu mascatii la usa. Indivizii, toti prahoveni, au intre 20 si 28 de ani. Spargerile le dadeau la pont sau la noroc, iar casele vizate erau de cele mai multe ori la periferia orasului. Hotii nu se temeau nici macar de camerele de supraveghere pentru ca purtau cagule si actionau foarte rapid. Adica in mai putin de un minut plecau cu prada. 14 dintre suspecti au fost dusi la Ploiesti, pentru audieri.
Indivizii, toti prahoveni, cu varste intre 20 si 28 de ani, au la activ mai multe spargeri, unele la pont, unele la noroc, la mai multe case de la periferia Ploiestiului. Hotii nu se temeau nici de camerele de supraveghere montante la aceste locuinte sau la magazinele pe care le-au jefuit pentru ca purtau cagule si actionau foarte rapid.
In nici doua luni de cand se pare ca au pus la punct reteaua, tinerii au reusit sa creeze un prejudiciu estimat de anchetatori la 250.000 de lei. La perchezitiile domiciliare facute la 15 adrese din Prahova si Ilfov, politistii au descoperit doar o parte dintre bunurile furate din locuintele pradate in toiul noptii. De asemenea, s-au gasit mai multe recipiente cu combustibil. 14 suspecti au fost dusi la politie pentru audieri.

Mihai Eremia

http://youtu.be/TWBiO-cgMes

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe