PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » JANDARM PRINS CU LEMNE FURATE – VIDEO

JANDARM PRINS CU LEMNE FURATE – VIDEO

de Andrei Oprescu
40 vizualizări

Cum sa nu dispara padurile dambovitene de la o zi la alta, daca si cei care ar trebui sa opreasca ilegalitatile din domeniu, au mainile patate?! Un jandarm dambovitean a fost prins de un echipaj de politie, in trafic, in timp ce transporta o cantitate importanta de lemn de stejar. Jandarmul nu a putut prezenta niciun act, pentru a demonstra ca nu a furat materialul lemnos. Acum s-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga dupa gratii.

Barbatul are 30 de ani, este din localitatea Vacaresti si este angajat la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Dambovita. In acest sfarsit de sapatamana, a fost tras pe dreapta de un echipaj de politie, in Ulmi. Jandarmul se afla la volanul unei autoutilitare, cu care transporta o cantitate importanta de material lemnos, stejar. Politistii i-au cerut jandarmului sa prezinte actele de provenienta ale incarcaturii, insa barbatul nu a putut arata nici macar un document, pentru a dovedi ca lemnele pe care le transporta nu erau furate. Acum este cercetat pentru transport ilegal si sustragere de material lemnos si risca sa ajunga dupa gratii.

Daca va fi gasit vinovat, tanarul va fi dat afara din jandarmerie. Dupa ce organele de cercetare vor da o solutie, o comisie a Inspectoratului Judetean de Jandarmi Dambovita il va cerceta disciplinar pe tanar.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe