PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Jocuri social democrate în disprețul legii

Jocuri social democrate în disprețul legii

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

La prefectura Dambovita nici experienta nu mai are nicio valoare.Jocurile social democratilor damboviteni in frunte cu presedintele Adrian Tutuianu si un primar de comuna azi in partid, maine nu, facute parca in bataie de joc la adresa dambovitenilor par sa il afecteze pe reprezentantul Guvernului in teritoriu.Desi actualul sef al Prefecturii, este un profesionist al legii, cu o experienta de zeci de ani, se pare ca unele situatii il depasesc. Anuntata demisie a primarului din Aninoasa, Constantin Maricescu, din PSD, ar fi trebuit sa aiba ca rezultat si pierderea, de catre acesta, a calitatii de primar, insa situatia este ignorata de autoritati.

MDI TV a semnalat in ultimele zile situatia cel putin hilara a primarului in functie al comunei Aninoasa, Constantin Maricescu, prezentand dovezi ale anuntatei, chiar de catre acesta, parasiri a organizatiei PSD, partid sub a carui sigla a castigat scaunul de edil sef al comunei in 2012.Cum, in conformitate cu legea, edilul ar fi trebuit sa isi piarda mandatul, postul nostru a solicitat si o reactie din partea prefecturii Dambovita si totodata o autosesizare a acestei institutii in ideea ca legea este calcata in picioare la Aninoasa. Raspunsul, venit in termen legal, dar oarecum cu intarziere avand in vedere gravitatea faptelor, din partea institutiei conduse de Antonel Jîjîie, a fost urmatorul:

In conformitate cu prevederile art.16 din legea 393/2004, modificata, in toate cazurile de incetare inainte de termen a mandatului de primar prefectul emite un ordin prin care constată încetarea mandatului primarului. Facem precizarea ca paan in acest moment nu a fost inaintat catre institutia noastra(n.r. Prefectura Dâmbovița) un referat privind constatare încetării mandatului Primarului comunei Aninoasa.”

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe