PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » JUDEȚUL PRAHOVA, LUAT CU ASALT DE MASCAȚI

JUDEȚUL PRAHOVA, LUAT CU ASALT DE MASCAȚI

de Andrei Oprescu
0 vizualizări

Județul Prahova a fost luat cu asalt de mascați. Vizați au fost suspecții de trafic de droguri de risc și substanțe psihoactive de unde au ridicat un pistol, muniție, telefoane mobile și dispozitive destinate fabricării drogurilor. Polițiștii și jandarmii au descins și la persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice. 3 suspecți au fost aduși la audieri.

Polițiștii structurilor de combatere a criminalității organizate din Ploiești, Pitești, Călărași și Ialomița, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor DIICOT Ploiești, au efectuat 28 de percheziții în județul Prahova și în municipiul București. În urma descinderilor,de la locuințele celor în cauză au fost ridicate diverse cantități de materie vegetală, un pistol supus autorizării, cu muniție neletală, deținut în mod ilegal,  cântare, grindere, telefoane mobile. 90 de persoane au fost conduse la audieri. Din cercetări a rezultat că gruparea se ocupa cu vânzarea de cannabis, provenit din municipiul București și surse externe, precum și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive provenite din alte județe ale țării.  Descinderi au fost și la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice în comuna Cerașu. Din cercetări, a rezultat că, în cursul lunii decembrie 2017, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras brazi de Crăciun din păduri aparținând fondului forestier național, situate în localitatea Cerașu. Prin infracțiunile comise ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2.500 de lei. De la locațiile percheziționate polițiștii au ridicat brazi de Crăciun și aproape o tona de cetină.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe