PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » L-au luat pe “nu știu” în brațe – VIDEO

L-au luat pe “nu știu” în brațe – VIDEO

de admin
210 vizualizări

In timp ce situatia s-a agravat la Aninoasa Compania de apa a ales sa taca.Ieri va anuntam ca in scandalul apei infestate cu materii fecale, de la Aninoasa, Dambovita, din primavara acestui an, au fost date si primele sanctiuni, ei bine, Compania de Apa Targoviste Dambovita spune ca de fapt nu stie exact care sunt acestea. Mai bine zis, purtatorul de cuvant al Companiei nu stie nimic sau cel putin asa spune. Pe de alta parte, modul de comunicare, sau refuzul comunicarii mai exact, sugereaza ca informatia a fost corecta si ca acum se incearca iar ascunderea sub pres a adevarului.
In cadrul emisiunii „Fetele Puterii”, difuzata in data de 30 iunie, la MDI TV, participantii, la dialogul ce a avut in centrul atentiei scandalul, din luna martie, al apei infestate cu materii fecale, de la Aninoasa, si al sanctionarii unor slujbasi de rang secundar, din cadrul Comapaniei de Apa au avut parte de o surpriza de proportii. Purtatorul de cuvant al Companiei, Oana Sivache, a intervenit prin telefon, in cadrul emisiunii, pentru a comunica ca de fapt nu poate sa comunice nimic si ca nu are habar de vreo sanctiune, cu toate ca acest lucru se afla pe ordinea de zi a discutiilor consiliului de administratie, ce avea loc chiar la acea ora.
Asadar o institutie al carei purtator de cuvant nu poate sa spuna nimic , nu stie nimic si nu are voie sa spuna nimic.De altfel acesta fiind atitudinea generala, din ultima vreme, a reprezentantilor Companiei de Apa. Comunicatul, anuntat in interventia de la MDI TV, fiind la fel de putin lamuritor, ca si interventia purtatorului de cuvant, in sensul in care se anunta un alt termen, peste inca doua saptamani in care va fi anuntat rezultatul anchetei interne, desfasurate la Companie, cu privire la incidentul din luna martie 2014, petrecut la Aninoasa. Cu alte cuvinte, inca nimeni nu e vinovat nici pentru necomunicare si nici pentru proasta gestionare a evenimentelor dar, intre timp, salariile mai mult decat ofertante, primite de cei de la comapania de apa, sunt incasate cu regularitate, iar dambovitenii sunt taxati cu tarife pentru apa si canalizare ce situeaza judetul in top trei la nivel national.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe