PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LA GRĂDINIŢĂ…ÎN VACANŢA DE VARĂ!

LA GRĂDINIŢĂ…ÎN VACANŢA DE VARĂ!

de Andrei Oprescu
57 vizualizări

Anul scolar 2012-2013 se apropie de final! In timp ce copiii se gandesc la vacanta, parintii au o grija in plus. Din cauza faptului ca serviciul le ocupa foarte mult timp, multi cauta deja solutii de rezerva pentru cei mici.  Pentru a veni in sprijinul parintilor, toate gradinitele din Targoviste vor ramane deschise si in luna iulie.

Odata cu sosirea vacantei de vara, in familiile in care ambii parinti au un loc de munca, supravegherea celor mici reprezinta o adevarata problema. Unii apeleaza la bunici sau bone pentru ingrijirea copiiilor. Pentru targovistenii care nu au gasit inca o solutie, in aceasta vara,  toate gradinitele din municipiu vor ramane deschise si in luna iulie. Institutiile prescolare din Targoviste se vor inchide pentru reparatii pe durata lunii august, cu o singura exceptie, Gradinita nr. 1.

Chiar daca au la dispozitie aceasta posibilitate, putini parinti din Targoviste au ales sa isi trimita copiii la gradinita pe timpul vacantei.

Copiii care merg la gradinita pe perioada verii nu au foarte multe alternative, ei vor  beneficia de activitati instructiv-educative si de recreere in cadrul institutiei insa numarul mic de personal nu va face posibila organizarea de excursii.

ECHIPA: Cătălina Sandu/ Răducu Rădoi

http://www.youtube.com/watch?v=XWshoml8nhM

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe