PRIMA PAGINĂ » CANCANURI » La „plăcinte”… – VIDEO

La „plăcinte”… – VIDEO

de Andrei Oprescu
13 vizualizări

Ai, n-ai treabă sau habar important este sa stai cat mai bine in… perceptia publica. Cu alte cuvinte acolo unde blitz-urile aparatelor de fotografiat nu mai contenesc si unde camerele de filmat arata, eventual in timp real, tot ce se intampla, este bine sa stai cat mai in fata. Mai ales cand esti om politic, eventual doar asiprant la statul de om politic cu greutate. Si pentru ca asta este deja o regula, in politica romaneasca, nici reprezentantii dambovitenilor, prin lumea politica, nu au putut sa stea departe de…placintele cu parfum european.

 

 

Despre Planul Integrat de dezvoltare urbana al Targovistei au curs cu siguranta rauri de cerneala, ca sa folosim doar o metafora. Fie ca au sperat, fie ca au contestat, mai toti aspirantii la statutul de om politic si/au dat cu parea despre cel mai important, dpdv financiar, proiect, ce va fi implementat in capitala de judet a Dambovitei. Ca au crezut sau nu in el ,ca au avut habar ca acest proiect exista sau nu , ca l/au sustinut sau l/au suntat, doar pentru ca era al celorlalti, mai toti oamenii politici damboviteni au facut insa front comun o singura data. Daca nu ati ghicit ei bine va spunem ca minunea s/a intamplat doar la momentul semnarii actelor de incepere a proiectului, pentru ca nu/i asa e bine sa fi vazut de alegatori cand sunt prezentate vestile bune. La momentul semnaturilor au stat alaturi cei care au cantat prohodul proiectului  si deputati de Targoviste ce au uitat drumul de la Bucuresti pana in  vechea cetate de scaun a tarii Romanesti ,dupa ce s/au vazut cu mandatul de deputat in buzunar.  Tot aici a parut ca si/au dat intalnire si deputati alesi la redistribuire, tot pentru targovisteni, dar care intre timp au parasit si partidul din care au facut parte la momentul scrutinului cu sefi ai politiei judetene. Pentru ce putem doar sa speculam. Si un fost sef de consiliu judetean, ce e drept persoana publica pentru care proiectul a fost la un moment dat o prioritate, a fost prezent la imortalizarea pentru eternitate. Ce e drept acum ceva mai nervos ca pe timpuri si nu neaparat credem din cauza companiei actualului prefect de Dambovita, cu toate ca teoretic sunt situati in barci politice diferite. Tragand linie si adunand, dintre parlamentarii damboviteni doar o singura absenta , dar probabil doar pentru ca seful de organizatie politica, din Dambovita, nu ii este, senatorului cu pricina, exact cel mai bun prieten, dupa cum spune gura targului, si cum seful pe linie de partid nu a vrut sa rateze prezenta in prim plan, se prea poate sa nu mai fi fost loc la masa  pozei de grup si pentru alti doritori a zambi sagalnic, la gandul multelor milioane de euro ce vor binecuvanta targovistenii, prin acest proiect cu putini sustinatori la momentul initial dar, dupa cum se vede, cu foarte multi admiratori la final.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe