PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » RĂSFĂȚ LA ZOO – VIDEO

RĂSFĂȚ LA ZOO – VIDEO

de Andrei Oprescu
22 vizualizări

De caldura sufocanta nu au scapat nici animalele de la Gradina Zoologica din Targoviste. Pentru multe dintre ele, temperaturile ridicate constituie a adevarata problema. Cel mai greu suporta canicula ursii, tigrii si capra ibex. In aceasta perioada, animalele sunt supravegheate in permanenta si li se asigura apa suficienta de catre ingrijitori.

 

La Gradina Zoologica din Targoviste sunt 80 de specii de animale care provin din diferite parti ale globului. Animalele, care sunt aduse din zone cu un climat rece, au nevoie de un tratament special in aceasta perioada.

 

Daca in focul de caldura de la orele pranzului s-au inregistrat, marti, in Targoviste chiar si 40 de grade Celsius, in schimb la Gradina Zoologica termometrele au aratat cu cateva grade mai putin. Si asta datorita vegetatiei abundente.

 

Atmofera placuta de la Gradina Zoologica din Targoviste este intretinuta si de ingrijitori, care uda zilnic amplasamentul animalelor. Angajatii reimprospateaza periodic apa din jgheaburi, astfel incat animalele sa se poata racori.

 

 

ECHIPA: Valentin Popescu, Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe