PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » „LACUL” DIN FATA BLOCULUI – VIDEO

„LACUL” DIN FATA BLOCULUI – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

In Targoviste, este suficient sa ploua cateva zeci de minute, pentru ca in multe cartiere sa se formeze lacuri, spre disperarea locatarilor. Nevoiti sa se lupte cu apa la prima ora a diminetii, oamenii arata cu degetul spre cei care efectueaza lucrarile de canalizare, care astupa scurgerile sau fac treaba dupa ureche. Au facut zeci de sesizari, insa nimeni nu a luat nicio masura, spun revoltati targovistenii.

Cand au vrut sa plece la serviciu dimineata, locatarii acestui bloc au avut parte de o mare supriza. Desi nu a plouat abundent, in fata imobilului s-a format un lac, pe care nu il puteai traversa decat cu cizme de cauciuc. Oamenii sunt revoltati. De cand s-au facut lucrari de canalizare, de fiecare data cand ploua putin, apa se aduna in fata blocului.

Locatarii acestui cartier se plang ca au facut nenumarate sesizari, insa nimeni nu a luat nicio masura.

Situatia se repeta si in alte cartiere. Din cauza baltilor imense de la trecerile de pietoni, oamenii isi pun viata in pericol, traversand strada prin locuri nesemnalizate, care nu au fost insa inundate.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe