PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LE-A AJUNS CUȚITUL LA OS – VIDEO

LE-A AJUNS CUȚITUL LA OS – VIDEO

de Andrei Oprescu
1 vizualizări

V-ati simtit vreodata nedreptatiti de autoritati, ignorati de parlamentari, lezati sau ofensati de alti oameni? MDI Tv v-a oferit oportunitatea sa va descatusati si sa va spuneti problemele in fata a zeci de mii de damboviteni si nu numai, in speranta ca veti gasi o rezolvare pentru lucrul care poate v-a framantat de multe ori. Asta au facut si targovistenii invitati in aceasta seara la emisiunea Politica strazii, realizata in premiera nationala de postul nostru de televiziune. Oamenii care au venit in fata Salii Polivalente din Targoviste s-au inscris si la tombola care ii poate face fericitii castigatori ai zecilor de premii puse la bataie de MDI Tv.

 

Targovistenii au invocat, in cadrul emisiunii ” Politica strazii ”, lipsa de patriotism din partea clasei politice. Cei care au avut ocazia sa traiasca momentele clasei politice din 1989 si pana acum au observat, in decursul anilor, ca tara a mers din ce in ce mai rau, si asta din nepasarea si dorinta de imbogatire a unora.

 

Dambovitenii cred ca toate resursele Romaniei s-au dus pe apa sambetei. Acestia se tem ca aurul inca neexploatat de la Rosia Montana va lua calea strainatatii. Parlamentarii nu onoreaza o tara asa frumoasa precum este Romania, spun targovistenii.

 

Cetatenii se plang ca industria damboviteana a fost distrusa treptat-treptat, iar motivele care au stat la baza acestui linsaj economic sunt iresponsabilitatea politrucilor post-decembristi si lacomia de bani. Un exemplu adus in discutie de invitatii din emisiune a fost Intreprinderea Romlux Targoviste Dambovita care ar fi fost distrusa de guvernele post-decembriste, intreprindere care asigura locuri de munca pentru cel putin 1.000 de persoane.

 

In cadrul emisiunii Politica strazii, MDI TV pune la bataie premii substantiale. Cei care vor sa se inscrie la tombola, nu trebuie decat sa vina intre orele 19.00 si 20.30, in locatiile unde se desfasoara emisiunea si sa completeze un formular. Miercuri 18 septembrie ne gasiti la sediul MDI Tv situat pe bulevardul Carol I din Targoviste, joi 19 septembrie in Fieni, vineri 20 septembrie in Pucioasa. Caravana MDI se va muta saptamana viitoare si in Gaesti, Moreni, Racari, Titu si Voinesti.

 

Valentin Popescu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe