PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LE-AM AFLAT SECRETUL – VIDEO

LE-AM AFLAT SECRETUL – VIDEO

de admin
10 vizualizări

In politica, pentru a fi o forta, este nevoie de multi membri si, daca este posibil, cu ceva posibilitati financiare. Cu toate acestea, pe scena politica s-au cocotat si cateva formatiuni care au membri cat sa umple o sala de camin cultural dintr-o localitate ceva mai rasarita. Din aceasta categorie fac parte, de exemplu, conservatorii lui Dan Voiculescu si uneperistii generalului Oprea de la Interne. Si unii si altii, platitori de cotizatie, ceva mai multi decat are FC CHINDIA Targoviste platitori de abonamente la meciurfile de acasa.

De luni bune de zile, ca sa  nu spunem ani, liderii care s-au perindat pe la conducerea PC si UNPR au evitat sa spuna clar cati oameni au in propria ograda. Cu alte cuvinte nu stiu sau nu vor sa dezvaluie care numarul, aproximativ macar, al ceor care semnat adeziuni. Ei bine, daca liderii PC si UNPR s-au sfiit sa vorbeasca despre acest lucru, mai putin timizi s-au dovedit a fi partenerii social-democrati. Cristian Stan, presedintele PSD Targoviste, ne-a dovedit ca intr-adevar PSD este un partid aproape militarizat, care are evidenta stricta a trupelor proprii dar si a aliatilor. Prin urmare, PC-istii si UNPR-istii locali ar face bine sa noteze ceea ce spune aliatul mai mare si, pe viitor, sa poate spune cu exactitate pe ce oameni se pot baza in municipiul targoviste si in judet.

 

 

Iulian Bănășanu

Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe