PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » WC-URILE PUBLICE, RARITĂȚI MUNICIPALE – VIDEO

WC-URILE PUBLICE, RARITĂȚI MUNICIPALE – VIDEO

de admin
45 vizualizări

Municipiul Targoviste duce lipsa de toalete publice! In absenta acestora unii targovisteni si nu numai aleg sa isi rezolve necesitatile fiziologice in plina strada. Lucru condamnabil in cartea bunelor maniere, dar si de legislatia in vigoare. In municipiu exista doar cateva toalete publice aflate la mare distanta una de cealalta. Oamenii civilizati sunt foarte revoltati de aceasta situatie si spun ca doar in Romania se poate intampla asa ceva.

Doar patru toalete publice exista la ora actuala in Targoviste. WC-urile sunt situate in cele doua parcuri din oras, la gara si in Piata 1 Mai. Prea putine se plang oamenii din municipiu. Chiar si acolo unde exista, toaletele sunt pline de mizerie. Un lucru condamnabil pentru un municipiu european. Aceasta batrana din imagine si-ar fi dorit sa petreaca mai mult timp in Parc. Nu poate intra insa in toaletele prea mizerabile si este nevoita sa plece acasa.

Absenta toaletelor din spatiul public duce la rezolvarea necesitatilor fiziologice in plina strada. Lipsa de alternative te poate impinge spre activitati desfasurate cu ”pantalonii in vine”, spun unii targovisteni.

Unele persoane trateaza cu indiferenta cladirile din jur si nu au pic de jena. Unele spatii din Targoviste au devenit toaleta publica pentru unii. Un astfel de loc este pasajul de la Poarta Bucurestilor, dar si un culoar de trecere printre blocuri situat in spatele Bulevardului Independentei. Astfel de spatii publice ii deranjeaza pe localnici care sunt nevoiti sa isi tina respiratie de fiecare data cand trec prin zona.

Municipiul Targoviste ar trebuie sa fie un exemplu pentru celelalte orase din judetul Dambovita. Teoretic! Practic orasul este departe de civilizatie.

 

 

Valentin Popescu

Ciprian Rusa

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe