PRIMA PAGINĂ » SPORT » LE-AU SCOS PROMOVAREA DIN CAP

LE-AU SCOS PROMOVAREA DIN CAP

de Mditv
4 vizualizări

FC Voluntari a defilat cu UTA, 3-0 in turul barajului de mentinere in Liga I. Aradenii mai pot intoarce rezultatul doar printr-o minune. UTA a revenit in turul anterior de la 1-3 cu Dunarea Calarasi, dar adversarul de acum e net superior.

Pana la pauza, ilfovenii aveau 2-0. Fostul jucator al Chindiei, Mihai Vodut, a deschis scorul in minutul 27. Tot Vodut a ratat alte doua sanse mari ale gazdelor, in minutele 30 si 42. Tudorie a dublat avantajul cu un minut inainte de intrarea la vestiare. UTA a replicat in debutul reprizei secunde prin Man si Copil. De inscris au inscris tot cei de la Voluntari. Balan a inchis tabela in minutul 79, cu o executie superba, din lovitura libera. Returul barajului e sambata, de la ora 13.00, la Arad. La partida de la Voluntari au asistat aproape 4.000 de spectatori, printre care si 60 de fani ai UT-ei, care au fost lasati in tribune abia dupa minutul 35.

Reporter: IONUT MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe