PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LI SE FACE DREPTATE! – VIDEO

LI SE FACE DREPTATE! – VIDEO

de admin
42 vizualizări

Dupa jumatate de an de cand isi cer banii, cei aproape 100 de angajati de la Centrul pentru Reabilitarea persoanelor cu handicap de la Tuicani, Dambovita, primesc in sfarsit vesti bune. Reprezentantii Consiliului Judetean au fost de acord sa achite sporurile cerute de salariati. In iunie, acestia ar urma sa primeasca banii incepand din luna ianuarie si pana in mai. Oamenii, care se plang ca lucreaza in conditii grele, nu renunta insa la procesul in instanta, prin care au cerut plata sporurilor pe ultimii trei ani.
Cei aproape 100 de angajati de la Centrul pentru Reabilitarea Persoanelor cu handicap de la Tuicani, au in sfarsit un motiv sa zambeasca. Dupa ce au amanat pichetul din fata Consiliului Judetean Dambovita, penrtu ca au fost invitati la negocieri, au renuntat de tot la proteste. Si asta pentru ca autoritatile judetene au fost in sfarsit de acord sa le plateasca sporurile de 100% pentru zilele de sarbatoare legala si week-end lucrate de angajati. Oamenii ar urma sa isi primeasca banii in iunie.
Reprezentantii lor spun insa ca nu renunta la procesul deschis in instanta, pentru ca vor sa le fie platite sporurile nu doar din acest an, ci si din perioada 2011-2013.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe