PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LIBER LA DISTRACȚIE – VIDEO

LIBER LA DISTRACȚIE – VIDEO

de admin
15 vizualizări

Devenita deja traditie, Televiziune MDITV s-a alaturat si in acest an initiativei Ministerului Educatiei -programul “Scoala Altfel”. Astfel ca si astazi zeci de elevi curiosi au venit in marea familie MDI pentru a experimenta ceea ce inseamna o zi din viata unui angajat in televiziune.
Platourile s-au animat, iar echipamentele au fost puse in functiune pentru a-i incanta pe vizitatori. Astazi a venit randul elevilor de la scolile „Ioan Alexandru Bratescu Voinesti” si “Vasile Carlova” sa ne viziteze. Insa, pragul MDI TV a fost trecut astazi si de micutii claselor pregatitore de la scoala “Coresi” din targoviste.
Fiecare prezentator, reporter, cameraman sau producator a prezentat elevilor participanti ce implicare presupune lumea televiziunii si cata munca sta in mainile unui profesionist din fata sau din spatele camerelor de filmat.
Pe ecrane s-au derulat materiale si proiecte realizate de echipa televiziunii. A venit apoi randul elevilor participanti sa isi puna priceperea la incercare, fiind provocati sa citeasca la pupitrul de stiri materiale derulate pe promptere, in fata colegilor de clasa.
Printre rasete si poticneli, ei au putut intelege ca e nevoie de mult exercitiu pentru a face cariera in acest domeniu. In plus, cei mici au aflat si multe dintre secretele televiziunii.
ambianta cu galagie si cum sunt ei incantati
Nici MDI FM nu a scapat de ochii curiosi, cei mici au cantat si au dansat minute bune.
Programul ”Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” consta in derularea unui orar special format doar din activitati cu caracter non-formal. Programul isi propune implicarea, elevilor si a profesorilor in activitati extracurriculare si extrascolare interesante, care sa le valorizeze talentele si competentele in domenii cat mai diverse si interesante.

Ilona Rotaru
Valentin Niță/Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe