PRIMA PAGINĂ » SPORT » LIBER PÂNĂ PE 20 IUNIE

LIBER PÂNĂ PE 20 IUNIE

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Gata, e in sfarsit vacanta la Chindia Targoviste. Vineri la pranz s-a desfasurat ultimul antrenament al sezonului. Reunirea lotului e programata pe 20 iunie, asa ca Cristi Cherchez si compania vor avea un pic peste doua saptamani de vacanta. “Am terminat bine, pe podium, dar puteam fi mai sus. Am avut putina nesansa”, e de parere golgheterul Chindiei. 17 goluri a marcat Cherchez in acest campionat, incheiat de Chindia pe locul 3.
Cherchez a inscris 17 goluri din cele 66 ale Chindiei din acest campionat. Multe dintre reusitele sale, ca la Brasov sau Tarlungeni, de exemplu, s-au dovedit decisive pentru soarta punctelor.
Desi s-a spus ca e dorit insistent de cateva echipe, Cherchez spune ca nu exista oferte concrete si ca Targovistea va fi prima sa optiune si pentru sezonul viitor. Atacantul isi doreste conditii mai bune la Chindia in viitorul apropiat.

IONUȚ MARIN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe