PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LICEENI SUNT ÎNCURAJAȚI SĂ LUCREZE

LICEENI SUNT ÎNCURAJAȚI SĂ LUCREZE

de Mditv
6 vizualizări

Pentru că în fiecare an, în perioada când tinerii liceeni primesc diploma de absolvire rândurile șomerilor se îngroașă, AJOFM vine cu o propunere care încurajează angajatorii să încadreze în muncă tinerii absolvenți de liceu sau facultate.Firmele care angajează, pe perioadă nederminată, noi absolvenți ai unor instituții de învățământ vor primi, timp de 12 luni, subvenții de 500 -750 de lei pe lună, pentru fiecare absolvent angajat. Angajatorii sunt obligați să păstreze angajații pe postul respectiv o perioadă de minimum 18 luni. Elevii de liceu sau studenții care au nevoie de bani pe perioada vacanței pot fi angajați pe o perioadă determinată iar angajtorii primesc subvenții de la stat pentru acest lucru.

Este important ca în aceste cazuri, atât angajatorii cât și tinerii absolvenți de studii mediii sau superioare să fie serioși și să își arate interesul pentru începerea unui parteneriat, cu avantaje pentru ambele părți.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe