PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » CENZURĂ MARCA PSD

CENZURĂ MARCA PSD

de Mditv
5 vizualizări

Ziua alegerilor s-a transformat într-un coșmar pentru o tânără jurnalistă din Dâmbovița aflată la o secție de votare din comuna Cândești. Deși era acreditată cu legitimație și buletin tânăra a fost luată la întrebări și dată afară din secție chiar de candidatul de atunci la Consiliul Județean, Adrian Țutuianu. Mai mult, acesta a chemat poliția nejustificat . Șeful de post din localitate, Viorel Năstase, a răspuns imediat comenzilor politice ale lui Țuțuianu iar fata a fost luată la postul de poliție pentru a depune declarație fără niciun motiv. Intimidată, fata s-a speriat.

Incidentul s-a produs la secția de votare de la Sturzeni din Cândești, județul Dâmbovița în ziua alegerilor. Tânăra, acreditată, cu legitimație și buletin s-a prezentat pentru a obține informații despre procesuld e votare. Adrian Țuțuianu, președintele PSD Dâmbovița și actualul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița a făcut o vizită-fulger în secțiile din comună și la Sturzeni a dat-o afară pe fată pe motiv că nu este acreditată și nu are contract de muncă. Ba mai mult, martorii susțin că a chemat poliția și jurnalista a fost dusă la secție pentru declarații fără niciun motiv.

După scandalul iscat fata nu a mai putut intra în secție. La insistențe și după apelul la inspectorul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita, Danil Zepisi, tanara a fost lăsată să intre. Jandarmul care păzea secția, cel care a și împiedicat-o să mai aibă acces a recunoscut că totul a pornit de la Adrian Țuțuianu. Declarația a fost surprinsa de imaginile de amator.

Fata susține că a fost luată la secția de poliția și a fost pusă să scrie declarație. Șeful de post din Cândești nu neagă acest fapt, dar refuză să ofere detalii. Acesta nu a dorit să spună nici cine a făcut sesizarea sau dacă există vreo sesizare și nici în baza cărei legi fata a fost luată de poliție.

Am încercat să obținem un punct de vedere și de la actualul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, însă acesta nu a răspuns la telefon pentru a da o declarație.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe