PRIMA PAGINĂ » „LITORALUL PENTRU TOTI”, FĂRĂ TURISTI

„LITORALUL PENTRU TOTI”, FĂRĂ TURISTI

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Programul „Litoralul pentru toti”, mult asteptat de agentiile de turism s-a dovedit un fiasco. Daca anii trecuti, dambovitenii se inghesuiau sa plece la mare, la preturi avantajoase, anul acesta agentii de turism numara pe degete sejururile vandute. De vina pentru incasarile extrem de mici a fost vremea, care i-a tinut pe turisti departe de litoral. Mai sunt doar patru zile pana cand programul se incheie, iar tarifele pentru o vacanta la mare vor creste cu cel putin 15%.

La aceasta agentie de turism din Targoviste s-au vandut prin programul „Litoralul pentru toti” mai putin de douzeci de pachete turistice, desi preturile au fost accesibile. In statiunile Mamaia, Eforie si la Constanta, tarifele pentru un sejur de sase nopti au variat intre 205 si 605 lei de persoana, in functie de unitatea de cazare aleasa, hotel de doua pana la cinci stele. Cele mai mici tarife au fost pentru un sejur de o saptamana, la un hotel de o stea, fara mic dejun, 159 de lei. Programul se incheie pe 15 iunie, cand meteorologii anunta vreme tocmai buna de plaja. Problema este ca dambovitenii care vor dori sa petreaca o vacanta pe litoral, vor trebui sa plateasca cu 15% mai mult.

Dambovitenii care nu isi permit o vacanta in lunile iunie si august la mare, se mai pot inscrie in programul „Litoralul pentru toti” in septembrie.

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

http://youtu.be/pyIUw13mEWw

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe