PRIMA PAGINĂ » MINORA AGRESATA IN PLINA STRADA!

MINORA AGRESATA IN PLINA STRADA!

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

La patru luni de la tragedia petrecuta in Targoviste, cand un elev a fost injunghiat mortal in fata liceului, viata altor copii este pusa in pericol. O fata de 17 ani a fost atacata in Targoviste, de doua tiganci si amenintata cu moartea. Copila este si acum in stare de soc, pentru ca din senin, femeile au tabarat pe ea. Mama lor a incercat sa depune plangere la politie, dar spune ca in loc sa o ajute, oamenii legii au ironizat-o. Acum se teme pentru viata fetelor ei.

 

O fata de 17 ani a trecut printr-o experienta de cosmar, dupe ce a fost agresata in centrul Targovistei. Doua femei s-au nasputit asupra ei si le-a amenintat cu moartea. Fata este extrem de speriata.

 

Mama fetelor spune ca a sunat la 112 si ca a asteptat trei sferturi de ora sa vina un echipaj de politie. Mai mult, sustine ca a luat legatura ca politistii, care in loc sa o ajute, au ironizat-o.

 

Politistii au alta varianta. Un echipaj s-a deplasat la locul incidentului, insa targoviteanca si fiica ei nu au mai fost gasite, nici nu au mai raspuns la telefon.

Acum targoviteanca se teme pentru viata fetei, intrucat cele care au agresat-o, au si amenintat-o cu moartea.

ECHIPA: Madalina Zabava,Horia Marin / Loredan Bourosu

http://youtu.be/PdFZL4hYYf0

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe