PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LUCRĂRI DE ARTĂ EXPUSE LA PELIȘR – VIDEO

LUCRĂRI DE ARTĂ EXPUSE LA PELIȘR – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Holul de Onoare a Castelului Pelişor din Sinaia a găzduit  cea de-a treia ediţie a Concursului
Naţional ”Carmen Sylva ” pentru tinere talente, competiţie care se adresează tinerilor artişti amatori
pasionaţi de pictură, fotografie, desen şi design. Festivitatea de premiere a fost oficiată chiar de Alteţa Sa Regală Principele Nicolae al României.
Aflată la a treia ediție, manifestarea a fost privită cu seriozitate de către 152 de tineri cu vârste
cuprinse între 7 și 29 de ani, care au participat cu 760 de lucrări de desen, pictură, fotografie și design.
Alegerea celor 24 de câștigători la cele patru discipline i-a pus la grea încercare pe membrii juriului care  autrebuit să facă față unei adevărate provocări.
De la cei mai mici până la cei mari, concurenții s-au declarat mai mult decât încântați că lucrările lor vor face parte din expoziția găzduită de Castelul Pelișor și spun că vor continua să-și exprime talentul prin lucrările lor.
Organizatorii acestui proiect  doresc să acorde tinerilor șansa de a-și descoperi talentul pentru desen,pictură, design și fotografie, oferindu-le  astfel posibilitatea de a expune lucrările lor unui public mailarg, care vizitează Castelul Pelișor.
Castelul Pelișor se dorește a fi gazda acestui eveniment de artă,  care se va desfășura anual, iar lucrările premiate se vor bucura timp de o lună, de aprecierea publicului vizitator.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

http://youtu.be/2ui6Kv1r9os

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe