PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LUCRĂRI DE DECOLMATARE LA VIFORÂTA

LUCRĂRI DE DECOLMATARE LA VIFORÂTA

de Andrei Oprescu
75 vizualizări

Autoritățile din comuna Aninoasa intervin în Viforâta pentru decolmatarea unui canal care la fiecare ploaie mai abundentă inundă atât gospodăriile din zonă cât și drumul public. Primarul a dispus efectuarea de urgență a lucrărilor pentru a evita viitoare inundații. În zona podului din localitate tuburile de preluare sunt joase astfel că se creează baraj. Edilul speră ca astfel să rezolve veșnica problemă a inundațiilor din zonă.

Muncitorii au intervenit pentru decolmatarea canalului în zona podului din Viforâta. La fiecare ploaie apa se umflă în acest loc și se revarsă pe drumul public dar și în gospodăriile localnicilor din zonă.

Edilul din Aninoasa a făcut deja solicitare către Consiliul Județean în vederea acordării sprijinului pentru refacerea podului și infrastructurii aferente pentru a soluționa astfel definitiv problema inundațiilor din zonă.

Apa ajunge și pe carosabil provocând inundații permanent. Au fost construite de-a lungul timpului șanțuri colectoare pentru a prelua apa, dar debitul este foarte mare și astfel se impunea luarea unor măsuri urgente.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe