PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LUCRĂRI UITATE DE COMPANIA DE APĂ

LUCRĂRI UITATE DE COMPANIA DE APĂ

de Mditv
21 vizualizări

Atenţie pe unde treceţi! Compania de apă Târgovişte sapă gropi pentru remedierea unor probleme apărute la conducte însă uită să mai finalizeze lucrările. Această situaţie se regăseşte pe strada Neagoe Basarab din municipiul Târgovişte unde de mai bine de o lună de zile muncitorii se chinuie să termine o lucrare.

Aşa cum a obişnuit deja cetăţenii,Compania de apă lasă lucrările începute şi neterminate. Pe strada Neagoe Basarab oamenii aşteaptă de mai bine de o lună ca lucrările să se încheie şi groapa să fie acoperită, însă se pare că angajaţii companiei de apă au uitat de existenţa acestei lucrări. Locuitorii din zonă se tem pentru viaţa lor şi a copiilor deoarece adâncimea gropii nu este de neglijat şi cu toate că este semnalizată, reprezintă un pericol.Nimeni nu ştie care a fost termenul acestei lucrări şi cine este responsabil pentru ea. Cei din zonă susţin că nu au mai văzut niciun muncitor de câteva săptămâni bune şi nici nu cred că situaţia se va schimba prea curând. Mai mult decât atât oamenii spun că asfaltul a fost spart de către muncitorii Companiei de apă şi se tem că nimeni nu îl va mai reface.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe