PRIMA PAGINĂ » Arges » A DECEDAT SUB OCHII FAMILIEI

A DECEDAT SUB OCHII FAMILIEI

de Mditv
7 vizualizări

Drama pe un șantier din județul Argeș, unde un tânăr de doar 24 de ani a căzut de la peste 15 m înălțime și a murit pe loc.Tragedia a avut loc sub ochii fratelui și tatălui său cu care lucra împreună la construcția unui bloc cu 5 etaje în municipiul Pitești. Este al doilea accident de muncă în decurs de două zile. Inspectorii ITM au demarat o anchetă.

Primele date ale polițiștilor și ale reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș a urcat pe o macara pentru a lua un cablu, dar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut de la o înălțime de peste 15 metri. La fața locului au ajuns în câteva minute medicii, dar tânărul zdrobit de asfalt avea leziuni incompatibile cu viața.

Tânărul lucra împreună cu fratele și cu tatăl său cu care venise din localitatea dâmbovițeană Potlogi, iar aceștia spun că nu își explică împrejurările în care a avut loc tragedia.

Tânărul lucra la Pitești de aproximativ trei luni, fiind angajat ca dulgher, dar ajuta la toate lucrările de pe șantier, așa cum sa întâmplat și acum. La fața locului au ajuns și reprezentanții ITM Argeș, tragedia fiind un accident de muncă mortal.

Inspectoratele de Poliție și de Muncă din Argeș continuă anchetă în acest caz pentru a stabili cu certitudine împrejurările în care a avut loc incidentul, iar concluziile preliminare indică o nerespectare a normelor de protecție în desfășurarea lucrărilor pe un șantier de construcții.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe