PRIMA PAGINĂ » LUPTA CONTINUA

LUPTA CONTINUA

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Fostul director medical al Spitalului Judetean din Targoviste ar putea fi repus in functie. Doctorul Carmen Marcu a primit decizie favorabila din partea Tribunalului Dambovita in procesul cu actualul manager al unitatii medicale si presedintele Consiliului Judetean Adrian Tutuianu. Hotararea, insa, nu este definitiva si irevocabila, motiv pentru care presedintele Tutuianu a declarat deja ca nu lasa lucrurile asa, ci va face recurs.

 

In scandalul dintre cei trei, deocamdata doctorul Carmen Marcu a primit castig de cauza. Intr-o discutie neoficiala, fostul director medical a spus ca s-a ajuns aici dupa ce a fost fortata sa plece din functie, chiar daca nu si-a dat demisia. Marcu sustine ca demisia care a  ajuns in mapa de lucru a presedintelui CJ Adrian Tutuianu, cel care a si aprobat-o, nu a fost inaintata de ea, ci a fost furata din biroul fostului manager al spitalului, Lavinia Ionescu. “ Cand situatia era tensionata in spital si se vorbea de schimbari la nivel de conducere am decis sa-mi scriu o demisie, in alb fara data si semnatura pe care am dat-o doamnei manager Lavinia Ionescu. Insa nu mi-a fost aprobata si a fost aruncata in sertar. Am plecat in concediu, iar cand m-am intors am aflat ca as fi demisionat. Nu stiam despre ce e vorba asa ca mi-a fost aruncata in fata demisia, pe care surprinzator aparuse scrisa o data, cand inca eram in concediu. Consider ca s-a comis un furt. Trebuie sa se faca dreptate pana la capat”,  a declarat Carmen Marcu.

 

In replica, presedintele CJ Adrian Tutuianu a precizat ca lucrurile nu se opresc aici.  Va face recurs in procesul cu fostul director medical, doctorul Carmen Marcu.

 

Echipa: Corina Slămnoiu / Mădălin Anca

http://youtu.be/afJBH_ktUbE

 

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe