PRIMA PAGINĂ » EDUCATIE PENTRU VIATA

EDUCATIE PENTRU VIATA

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Un copil a murit, iar alti 11 au fost raniti grav, in urma accidentelor rutiere produse in acest an, in Dambovita! In sase cazuri, vina pentru accidentul de circulatie o poarta chiar minorii, care au vrut sa traverseze strada, fara sa se asigure si prin loc nepermis. Politistii, dar si dascalii incearca sa ii protejeze pe elevi, invatandu-i regulile de circulatie. Un astfel de exemplu este concursul national de educatie rutiera. Marti in Targoviste s-a desfasurat etapa judeteana, iar castigator a fost si in acest an echipajul de la Scoala Coresi. Ei vor reprezenta Dambovita la etapa nationala.

 

Sase echipaje de elevi, din tot judetul, au participat la faza judeteana a Concursului Educatie rutiera, educatie pentru viata. Locul intai a fost pentru un singur echipaj, care s-a dovedit a fi cel mai bun. Elevii de la Scoala Coresi din Targoviste vor reprezenta Dambovita la etapa pe tara. Castigatori au fost insa toti elevii care au participat la competitie. S-au distrat si au ramas si cu ceva util. Au invatat notiuni de legislatie rutiera, care ii pot ajuta sa nu cada victime accidentelor de circulatie.

ECHIPA: Madalina Zabava / Eduard Leasa

http://youtu.be/IyIcB7MUK9M

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe