PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LUPTA CU DROGURILE

LUPTA CU DROGURILE

de Mditv
17 vizualizări

Autoritatile duc o lupta continua pentru combaterea consumului de droguri de mare risc si etnobotanice. Numai in primele sase luni din 2016 Servicul de Combatere a Criminalitatii Dambovita a descoperit sute de grame de canabis, dar si heroina, cocaina si metadona. In paralel, specialistii Centrului ANTIDROG se lupta sa salveze victimele stupefiantelor.

Din teribilism, din inconștiență sau doar pentru a atrage atenția grupului de prieteni, tot mai mulți tineri cad în capcana drogurilor. Uni încep cu etnobotanice pe care le consideră mai ușoare și nu conștientizează că rapid pot deveni dependenți. Alții cad în plasa drogurilor de mare risc și ajung victimele unor rețele de trafic de droguri. Își pierd familia, sănătatea și ajung după gratii.

Specialiștii Centrului pentru Prevenire și Consiliere Antidrog Dâmbovița se luptă să îi îndepărteze pe tineri de aceste vicii periculoase. Din păcate vârsta la care tinerii se apucă de droguri sau etnobotanice scade de la an la an.

Pe lângă consilierea și tratamentul celor dependenși, centru are și o activitate de prevenire prin acțiuni de informare, campanii și proiecte în unitățile de învățământ.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe