PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ACUZAŢII DE MALPRAXIS MEDICAL LA TÂRGOVIŞTE

ACUZAŢII DE MALPRAXIS MEDICAL LA TÂRGOVIŞTE

de Mditv
27 vizualizări

Un nou scandal a izbucnit în sistemul medical, de această dată în judeţul Dâmboviţa. O femeie acuză medicii din Spitalul Judeţean de Urgenţă de neglijenţă în cazul tatalui său, care nu a primit îngrijirile corespunzătoare, iar starea de sănătate i s-a agravat. Familia disperată a pacientului vorbeşte despre malpraxis medical şi spune că va face plângere şi la Colegiul Medicilor. Între timp conducerea unităţii spitaliceşti a deschis o anchetă internă.

În data de 17 iulie, unui bătrân din comuna Produleşti, în vârsta de 76 de ani, i s-a făcut rău, acuzând probleme respiratorii acute şi a fost transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe Titu. Medicii care l-au văzut au hotărât să-l trimită la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte pentru a primi îngrijiri de specialitate, spre nemulţumirea rudelor pacientului.

Bărbatului i s-au făcut investigaţii medicale, iar după două zile a început să se simtă din ce în ce mai rău şi a intrat în comă diabetică. Rudele pacientului spun că au anunţat medicul care îl avea în grijă, în secţia de Pneumologie, însă nu au fost luaţi în seamă.

Familia pacientului a făcut plângeri în cadrul spitalului, dar şi la Parchet. Rudele sunt indignate de faptul că bătrânul a fost lăsat cu glicemia 17, fără ca medicii să ia nicio măsură. Glicemia normală, în cazul unui diabetic, este cuprinsă între 100-140mg/dl.

Rudele bărbatului au şi o înregistrare cu medicul care s-a ocupat de pacient, prin care dovedesc dezinteresul arătat de cadrul medical.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe