PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MAREA ASFALTARE – VIDEO

MAREA ASFALTARE – VIDEO

de admin
9 vizualizări

Va fi o vara fierbinte si complicata pentru targovisteni. Administratia locala a anuntat ca doua dintre bulevardele importante ale orasului vor intra in reabilitare totala. Traficul va fi ingreunat pentru ca lucrarile presupun oprirea temporara a circulatiei auto, dar rezultatul final va merita efortul, spun reprezentantii administratiei locale.

Bulevardele Unirii si Tudor Vladimirescu au intrat deja intru-un amplu proces de reabilitare a carui durata va fi de doua luni. In toata aceasta perioada traficul va fi restrictionat partial si chiar total.
Reprezentantii administratiei targovistene fac un apel catre locuitorii orasului si in special catre cei ce locuiesc in vecinatatea celordoua artere sa incerce ca in perioada iunie iulie 2014 , cat vor dura lucrarile sa nu mai parcheze autoturismele pe aceste strazi. In prima saptamana a programului de asfaltare va fi inchisa total circulatiei rutiere o portiune din bulevardul Tudor Vladimirescu.

Horia Marin
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe