PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » MASACRU LA O FERMĂ DIN TELEORMAN ! ZECI DE ANIMALE AU FOST OTRĂVITE! IMAGINI ȘOCANTE!

MASACRU LA O FERMĂ DIN TELEORMAN ! ZECI DE ANIMALE AU FOST OTRĂVITE! IMAGINI ȘOCANTE!

de Andrei Oprescu
120 vizualizări

Masacru la o fermă din Teleorman! Zeci de animale au murit în chinuri groaznice, după ce ar fi mâncat otravă pusă în capcane pe izlazul comunal. Propritearul fermei spune că are și un suspect pe care l-a dat pe mana poliției. Acum așteaptă ca poliția să-și facă datoria și să găsească persoana care se face vinovată de otravirea animalelor.

Nenorocirea s-a petrecut în urmă cu cateva zile, în localitatea Poeni, din județul Teleorman. Proprietarul fermei susține că animalele au murit după ce au fost duse la păscut pe izlazul comunal. Acolo a găsit capcane cu azotat acoperit de tărâțe, din care caprele au mâncat.

15 capre au murit iar alte 20 au pierdut iezii. Omul crede că un vecin de-al său se face vinovat de aceasta nenorocire.

Propietarul a depus plângere la politie , iar animalele moarte au fost duse la DSV pentru autopsie, în vedere stabilirii cauzei decesului. Acesta susține că în urmă cu un an a mai avut o problemă la fermă, când un individ i-a incendiat o rulotă. Și atunci a depus plângere, însă polițiștii n-ar fi făcut mare lucru în acel dosar.

Dacă va fi identificat și găsit vinovat, individul care a otrăvit animalele riscă pedeaspa cu închisoarea.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe