PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » MAȘINILE POLIȚIEI, DISTRUSE SUB OCHII AGENȚILOR

MAȘINILE POLIȚIEI, DISTRUSE SUB OCHII AGENȚILOR

de Andrei Oprescu
56 vizualizări

Un caz cum rar ți-e dat să vezi, s-a petrecut în comuna Ciocănești, din Călărași! Supărat cu polițiștii nu-l ajută cu un document din care să rezulte că domiciliază în comună, un individ a pus mâna pe o cazma și a vandalizat toate autospecialele de poliței parcate în fața postului. Asta, sub ochii agenților, care n-au indrăznit să intervină pentru a-l opri pe cetățeanul nervos. Abia după ce s-a potolit și a spart toate geamurile celor trei mașini, individul a fost băgat în post.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Ciocănești, din județul Călărași. Totul ar fi pornit după ce individul a mers la postul de poliție pentru a obține un act care să ateste că domiciliază cu forme legale în localitate, altfel nu-și mai putea primi banii d ela poștă. Polițiștii nu l-au putut servi, pentru că persoana care-l luase în spațiu nu a semnat un nou acord. Individul s-a supărat atât de tare, încât a ieșit din postul de poliție, a pus mâna pe o cazma și a început să lovească cu putere în autospecialele poliției. Aagenții au rămas mască și nu au intervenit în niciun fel. Abia dupa ce s-a răcorit, individul a lăsat jos cazmaua. Polițiștii au pus mâna pe el și l-au băgat în post. Mama bărbatului susține că acesta a plecat calm de acasă.

Pentru ca lucrurile să nu degenereze cu un eventual nou atac, în zonă au fost trimiși luptătorii din trupele speciale ale poliției. Individul de 39 de ani se pare că ar mai fi avut probleme cu legea în trecut. Acum s-a ales cu un dosar penal pentru distrugere.

Sursa: www.calarasipress.ro

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe