PRIMA PAGINĂ » SPORT » MDI, CU STEAUA PE VELTINS-ARENA! – VIDEO

MDI, CU STEAUA PE VELTINS-ARENA! – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Echipa MDI TV  a ajuns în această seară la Gelsenkirche, locul în care Steaua revine în Liga Campionilor după o pauză de șapte ani. Stadionul pe care joacă schalke e considerat drept stadionul cu cea mai bună acustică din lume. Pe Steaua o așteaptă infernul la Gelsenkirchen: 55.000 de nemți o vor susține pe echipa lui Huntelar și Boateng. Colegii noștri sunt reprezentanții singurei televiziuni regionale din Românie acreditate la primul joc al Stelei în Ligă și ne vor ține la curent cu tot ceea ce înseamnă debutul campioanei în grupele cele mai prestigioase competiții continentale.

 

 

Gelsenkirchen ne-a primit cu doar 15 grade în termometre și o vreme rece, de toamnă. Stadionul pe care Steaua va susține primul joc din grupă e apreciat de specialiști drept cel mai cochet din întreaga Germanie. 60.000 de oameni sunt așteptați la Schalke – Steaua, meciul pe care Reghecampf vrea să îl câștige pentru un debut excelent în Ligă.

 

 

Ionut Marin/Eduard Gaiseanu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe