PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MEDITAȚIILE GRATUITE, INTERESANTE DOAR PENTRU UNII – VIDEO

MEDITAȚIILE GRATUITE, INTERESANTE DOAR PENTRU UNII – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Meditatii gratuite pentru liceeni! Conducerile liceelor au organizat si anul acesta ore de pregatire suplimentara pentru elevii de clasa a XII-a care vor sustine in vara examenul de bacalaureat. Pe baza unui grafic, acestia pot recapitula materiile pentru examen alaturi de profesorii de la clasa si nu sunt nevoiti sa mai plateasca bani pentru meditatii, insa nu toti se arata incantati de aceasta posibilitate.
In unele unitati de invatamant liceale orele de pregatire suplimentara se desfasoara inca din toamna pentru a-i ajuta pe elevi sa recupereze materia din timp. Aceasta initiativa este practicata de cativa ani ca urmare a rezultatelor dezastruoase de la examenul maturitatii.
La liceul Voievodul Mircea din Targoviste elevii pot participa la ore de pregatire pentru toate materiile din care vor sustine examenul.
Si cum era firesc avand in vedere dezinteresul din ultimul timp al tinerilor pentru educatie, sunt elevi care participa la aceste meditatii , dar si elevi care ignora oportunitatea oferita. La acest liceu in anii anteriori rata de participare era scazuta, dar anul acesta se apropie de 50%.
Aceste ore de pregatire sunt binevenite pentru toti elevii pentru consolidarea cunostintelor si recuperare, dar mai mult pentru cei care nu isi pot permite sa plateasca pentru meditatii, aceasta pregatire fiind gratuita.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe