PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MESAJ SFÂȘIETOR ! NICOLETA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

MESAJ SFÂȘIETOR ! NICOLETA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

de Andrei Oprescu
38 vizualizări

Un sfârșit de an plin de durere și suparare ! Dumnezeu mi-a dat viața , este diferită de a multora dintre voi . În spatele fiecăruia este o poveste , mai dulce sau mai amară, ce este drept . Eu am să vă spun puțin din povestea mea , nu vreau să întristez pe nimeni, însă îmi doresc că povestea mea să prindă puțină iubire din inimile voastre , să trăiți puțin prin mine, de ce nu, poate fi o lecție pentru voi sau chiar pentru noi toți .

Mă numesc ALEXANDRU NICOLETA ADRIANA sunt din DÂMBOVIȚA și am 25 ANI . M-am născut un copil normal , până la vârsta de 6 luni, când viața mea abia începută urma să se schimbe radical , și nu doar viața mea ci și a părinților mei . O „eroare medicală,, mi-a luat ce poate avea un om mai frumos . Mi-a luat culoarea cerului , chipul mamei , culoarea întregului ceea ce Dumnezeu îmi dăruise . Am trecut în lumea celor orbi , în lumea celor ce pot doar sa grăiască și să asculte . Până la vârsta de 4 ani , nu am știut să simt pământul sub picioare , nu am știut să alerg „bătătura,, mamei . Boala a fost peste puterea mea de copil . În timp ce mama mă hrănea doar cu mâncare pasată, prin a mai fina sită , doctorii nu îmi dădeau nici o șansă , dar mama lupta din răsputeri ca eu sa pot fi, să pot rămâne, să pot alina cândva un chip bătrân ce luptă pentru mine .

La vârsta de 7 ani, doctori aveau să mă lovească din nou cu o veste dureroasă . DIAGNISTIC : DIABET INSIPID . În 2005 simțeam cum pierd lupta ,eram un copil, nu puteam face prea multe , nu știam ce se întâmplă , simțeam doar chipul plâns al mamei. Nici atunci nu s-a pierdut speranța , un tratament ce îl puteam obține din țara mea îmi prelungea zilele și mi le făcea mai ușoare . ADIURETINUL mă salvase și de această dată .

Liniștea nu a durat pentru mult timp, medicamentul respectiv se găsea din ce în ce mai greu în țara noastră . Așa a trebuit să îl schimb , mi s-a înlocuit cu alte medicamente însă în zadar, corpul meu nu le asimila corespunzător, așa că din nou trebuiau găsite soluții, alt tip de medicamente ce îmi ușurau suferința . Cu ajutorul unor oameni cu suflet , am găsit MINIRIN însă nu la noi în România . Acum este foarte greu să îl am mereu , mă simt neputincioasă în fața unei boli, mă simt neputincioasă în fața lui Dumnezeu . Cum toate astea nu erau de ajuns, am fost depistată și cu următoarele : -HIDROFACELIE COMUNICATĂ -FIBROMASTOZĂ LA SÂNUL DREPT. Acum să spun că viața este nedreaptă ? Depind de un tratament ce nu îl pot procura din țara mea , asemenea vitamine și minerale , oare aș cere un ajutor mult prea mare ?

Mama mea de asemenea este bolnavă și ea , suferă de SPONDILLOZISTEZIS SINDROM COADĂ DE CAL (operația nu a reușit) coloana ei se macină , în orice moment poate cădea la pat . Oare atunci cine ne va ajuta ?! În urma unui RMN a fost diagnosticată cu HENRIE CERVICALĂ . Nu am putere de a face nimic , însă aș vrea să vă rog pe voi să-mi dați o șansă , una cat de mică . VIAȚA MEA DEPINDE DE MINIRIN , medicamentul ce mă ține în viață lângă mama mea . De trei ani iau foarte multe tratamente Un SHARE mă poate ajuta , undeva în lumea asta, cineva poate vedea povestea mea . Eu nu am putut să vă scriu însă am dat povestea mea și a mamei mele pe mâinile unor oameni ce ne-au putut înțelege prin lacrimile și durerea mamei mele ALEXANDRU ALEXANDRINA aș a scris povestea mea aici că voi sa o puteți vedea și da mai departe .. Te poți alătura și tu !? Ajuta-mă ca povestea mea să ajungă acolo unde trebuie .

Ajuta-mă să-mi găsesc viața! Puteți distribui povestea vieti mele PS.am nevoie si de aceste vitamine. Eu iau foarte multe tratamente CONTURILE : RON RO32BTRLRONCRT0310569801 EURO RO79BTRLEURCRT0310569801 BANCA TRANSILVANIA TITULAR ALEXANDRU ALEXANDRINA NUMAR
TELEFON 0726518907

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe