PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MICROBUZE PENTRU ELEVI – VIDEO

MICROBUZE PENTRU ELEVI – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Inspectoratul Scolar Judetean Ialomiaa a solicitat Ministerului Dezvoltarii sa-i aloce 14 microbuze destinate transportului scolare, dintre cele 600 recent achizitionate. In acest moment, in judetul Ialomita, exista 73 de microbuze scolare functionale.

Ministerul Dezvoltarii Regionale a achizitionat recent 600 de microbuze scolare, in valoare de 72,3 milioane de lei, sursa de finantare fiind vanzarea certificatelor verzi. Autovehiculele vor fi repartizate in judete, incepand din luna iunie, printr-un ordin comun, semnat de Ministerul Dezvoltarii si Ministerul Educatiei.

Pentru a acoperi lipsurile de la nivelul unitatilor de invatamant scolar din judet, Inspectoratul Scolar Judetean Ialomita a solicitat ministerului un număr de 14 microbuze scolare.

Unitățile școlare care vor fi dotate cu microbuze de transport elevi vor fi stabilite după ce se va cunoaște numărul exact atribuit județului nostru, după analiza necesităților fiecărei școli solicitante. Aici ne referim la numărul de elevi ce se estimează a beneficia de aceste microbuze, distanța parcursă, dar și alți factori“, a declarat Ileana Condruț, șeful ISJ Ialomița.

Dacă solicitarea se va aproba, cele 14 microbuze se vor adăuga celor 73 existente la acest moment.

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe