PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MICROBUZELE ȘCOLARE, ÎN ATENȚIA POLIȚIȘTILOR – VIDEO

MICROBUZELE ȘCOLARE, ÎN ATENȚIA POLIȚIȘTILOR – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Cu o saptamana inainte de inceperea noului an scolar, microbuzele care transporta elevi vor fi controlate de politisti. Oamenii legii alaturi de reprezentanti ai autoritatilor locale si inspectoratelor scolare vor verifica daca autovehiculele  au ITP, asigurare si daca soferii au certificat de competenta profesionala.

Pentru ca elevii damboviteni sa inceapa scoala in siguranta, pana pe 19 septembrie, politistii vor desfasura actiuni menite a reduce riscul de producere a accidentelor rutiere in care ar putea fi implicate masinile care transporta elevi.

In timpul actiunilor se va urmari daca autovehiculele mai au valabila inspectia tehnica periodica, daca exista asigurare de raspundere civila obligatorie ori daca soferii detin  certificat de competenta profesionala, categoria corespunzatoare a permisului de conducere si daca acesta este valabil.

Totodata, reprezentantii politiei rutiere vor instrui conducatorii de autovehicule cu privire la respectarea legislatiei rutiere si adoptarea unei conduite preventive, in timpul deplasarii pe drumurile publice.

Echipa: Corina Slămnoiu, Loredan Bouroșu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe