PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » MINISTRUL JUSTIŢIEI A DEMISIONAT

MINISTRUL JUSTIŢIEI A DEMISIONAT

de Andrei Oprescu
8 vizualizări

 

 

Florin Iordache a renunat la postul de ministru al Justiţiei. Acesta nu a legat în niciun fel gestul său de deja celebra Ordonanţă 13, abrogată între timp de Guvern. Iordache dă vina pe…opinia publică.

Considerat inclusiv de o parte dintre colegii săi de partid principalul vinovat pentru protestele din stradă ce au avut loc în ultimele zile, Florin Iordache a anunţat, anterior că nu va renunţa la postul de ministru al Justiţiei, considerând că Ordonanţa 13, ce aducea modificari Codului Penal şi de Procedură Penală a fost perfect justificată, chiar şi în conditiile în care, între timp Guvernul a decis să abroge Ordonanţa amintită. Astăzi, la ieşirea de la consultări cu primul ministru, Flrin Iordache a făcut o extrem de scurată declaraţie de presă în care a spus:

„Bună ziua! Am de făcut o declaraţie de presă. De când am venit la minister am făcut o serie de demersuri legale pentru a îndrepta nişte situaţii. Pentru opinia publică nu a fost suficient, prin urmare, am hotarât să îmi înaintez demisia din funcţia de ministru al Justitiei”.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe