PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MINIVACANȚĂ LA MUNTE – VIDEO

MINIVACANȚĂ LA MUNTE – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Pregătiri în stațiunile montane de pe Valea Prahovei pentru minivacanța de Rusalii,iar hotelierii sunt gata să-i întâmpine pe turiști. Ca în fiecare an cabanierii și hotelierii se întrec în pachete speciale cu reduceri substanțiale la cazare și servicii variate de la meniuri sofisticate pina la programe artistice de exceptie.Prețurile sunt și ele diferite,în funcție de unități hoteliere și de gradul de clasificare al acestora.

Dacă nu v-ați făcut încă planuri pentru acest weekend,mai aveți timp să consultați ofertele unităților de cazare de pe Valea Prahovei.Toate unitățile turistice încearcă să-și atragă cât mai mulți clienți,așa că hotelierii mai au locuri pentru minivacanța de Rusalii și se gândesc la tot felul de soluții: nopți gratuite și reduceri la cazări,mese tradiționale,cine gratuite din partea casei sau programe artistice.Turiștii vor avea și accesul gratuit la piscină,centrul SPA sau parcare.Hotelierii spun că nu vor sa aibă locuri rămase libere,așa că au inclus gratis în pachet,micul dejun și cina festivă.Pentru perioada 7-10 iunie,preţul unui sejur la Sinaia într-o unitate hotelieră de trei stele va fi de 639 de lei,în camera dublă.În preţ sunt cuprinse,micul dejun,cina festivă în data de 8 iunie şi acces gratuit la piscină,saună sau sala de fitness.

În această perioadă mulţi turişti se hotărăsc în ultimul moment să meargă la munte sau pe litoral.Cu toate astea,agenţii din turism din zonă speră ca pe ultima sută de metri turiştii să evadeze la munte.

Pentru turiştii mai puțin pretențioși,pensiunile și cabanele de pe Valea Prahovei au pregătit pachete speciale la cazare.Pentru o cameră dublă,la o pensiune din Bușteni turiștii vor plăti 50 de lei pe noapte și vor avea posibilitatea de a organiza focuri de tabără sau excursii la poalele muntelui.În prezent gradul de ocupare hotelieră pentru minivacanța de Rusalii este în proportie de 70 la sută dar se speră să se atingă un procentaj mai bun decât cel atins în perioada minivacanţei de 1 Mai.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

http://youtu.be/zWXwuNSRzGM

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe