PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MINORĂ DISPĂRUTĂ, GĂSITĂ DE JURNALIȘTI

MINORĂ DISPĂRUTĂ, GĂSITĂ DE JURNALIȘTI

de Andrei Oprescu
78 vizualizări

Minora de 14 din Bucsani disparuta de acasa, gasita de jurnalisti! O echipa MDI Tv a surprins la marginea Targovistei o tanara care ar avea semnalmentele minorei, dar tanara nu recunoaste ca ar fi din Bucsani si le-a spus politistilor ca este din Targoviste. Mama tinerei a recunoscut-o insa imediat dupa ce a vazut inregistrarea video realizata de reporterii MDI. Aceasta a ajuns in culmea disperarii si isi implora fata sa se intoarca acasa. Maricica Paunoiu se teme ca Maria a inceput sa practice prostitutia si nu se intoarce acasa de frica proxenetilor. Astazi un echipaj de politia a reperat-o pe minora in fosta statie peco, dar a lasat-o acolo.

Dupa ce politistii au dat-o in urmarire pe data de 8 august, Maria Catalina Paunoiu a venit doua zile acasa dupa care s-a facut din nou nevazuta. Mama minorei de 14 ani a alertat autoritatile si isi asteapta fata acasa cu ochii in lacrimi.

Desi mama minorei s-a luptat din rasputeri ca nimic sa nu ii lipseasca fetei sale, cu toate acestea  Maria a plecat de acasa. Maricica Paunoiu spune ca adeseori este sunata de persoane necunoscute si este amenintata cu moartea.

O echipa MDI Tv a surprins la marginea municipiului Targoviste o tanara care ar avea semnalementele minorei disparute, dar fata nu recunoaste in ruptul capului ca ar fi din Bucsani.

Echipa: Valentin Popescu, Ion Obagilă, Ciprian Rusa

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe