PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MINUNEA ÎNVIERII, PRIN GLASURILE COPIILOR

MINUNEA ÎNVIERII, PRIN GLASURILE COPIILOR

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Minunea Învierii a fost prezentată într-un mod special de micuţii din corul târgoviştean Anastasis. La o săptămână de la Sfintele Paşti, cei optzeci de învăţăcei au desfăşurat un spectacol de înaltă ţinută, într-un cadru oficial. Invitaţii de onoare au fost părinţii, care s-au arătat mult mai emotionaţi decât copiii lor.

Sub îndrumarea preotului Lucian, cei optzeci de copii care alcătuiesc corul Anastasis, au oferit spectatorilor momente speciale, care au reamintit patimile Mântuitorului, dar şi bucuria Învierii. Poveţele prezentate de prichindei, prin versuri şi cântece, au mers la sufletele părinţilor, care au trăit cu aceeaşi emoţie ca şi fiii lor momentul artistic.

Corul Anastasis, aparţinând Catedralei Eroilor din Târgovişte, a fost înfiinţat în anul 2009, iar de atunci micuţii trec pragul Bisericii nu doar pentru a se ruga, ci şi pentru a se forma ca artişti, ca oameni cinstiţi.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe